Mezi moje záliby patří historie, cestování, poznávání nových krajů a fotografování.
Před každou další cestou se snažím získat nějaké informace o místě, které navštívím.
Ráda se proto o své poznatky z cest podělím.

"Půjdu kamkoliv, pokud je to kupředu."
David Livingstone


Vítejte na mém blogu ...

čtvrtek 24. února 2011

Tak nevím, jak to brát ...

Včera mi přišlo emailem něco, nad čím můj už dost starý rozum zůstává stát. Dovoluji si tedy tuto věc zde prezentovat, protože opravdu nevím, jak to brát. Připadá mi to přinejmenším nenormální a současně i nemorální.
Je jen obrovská škoda, že mi ten email nepřišel o něco dříve, protože by se přinejmenším hodil do předchozího tématu týdne.
Prohlédněte si prosím následující obrázek a porad'te mi, jak tuto zveřejněnou situaci nazvat.

29 komentářů:

  1. Nemám slov. Pojmenování pro to nenacházím. Ts, 15 let Neumím si představit, že bych teď měla dítě... Brrr. Tak tohle nemá obdoby.

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem také někde viděla, nevím, jestli mi to přišlo, ale nad tím opravdu zůstává rozum stát. Pak se nelze divit ničemu v této zemi, když se oceňují takovéto "činy". I když to dítě za nic nemůže, ale lituji ho už teď.

    OdpovědětVymazat
  3. hrůza.To je neskutečný toto.Otec vlastní dceru to...a ještě jim za to obec poblahopřeje!!!kde to žijem?!

    OdpovědětVymazat
  4. Hlas v anketě se mi započítal o políčko výš. No nevadí. Pokud bych měl v jejím věku dítě, tak to dítě by teď bylo v jejím věku.

    OdpovědětVymazat
  5. Každá komunita má své vlastní zákony.

    OdpovědětVymazat
  6. Dosť zvláštne. Neviem popísať pocity ktoré mám. Síce každá krajina iná fajn no v 15 dieťa?! Ešte k tomu zo svojim otcom?! Ehm...neviem čo povedať.

    OdpovědětVymazat
  7. Nějak se mi to nezdálo a tak jsem trochu "gůglila". Snad tvé rozhořčení zažene :)!

    OdpovědětVymazat
  8. Na to se už ani nedá nic říct *sedí s pusou dokořán a přemýšlí kam ten svět spěje*

    OdpovědětVymazat
  9. Oprava, mělo tam být: Snad tvé rozhořčení článek zažene. Leze po mně malej, no :))

    OdpovědětVymazat
  10. Neznáme celý příběh a udělat z něčeho senzaci do mailu je tak lehké! Myslet si o tom nemůžeme nic, protože co ti přišlo mailem, je už něčí názor a nemusí mít ze skutečnou událostí tolik společného. Obecně incest cítím jako nemorální a úchylný akt, ale to jsem dřív v menším měřítku někde hluboko v sobě cítila i vztah ženy se ženou nebo muže s mužem...

    OdpovědětVymazat
  11. Janinka mě přeběhla, takže je můj komentář zbytečný.

    OdpovědětVymazat
  12. Myslel jsem si že je to vymyšlené, ale v podstatě, i když je to přehnané, něco pravdy obecně na tom je.

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji Vám všem za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem také pochybovač, naučila jsem se vždy tohle prověřovat, a pokud by to už tady neudělali jiní přede mnou taky bych pátrala.

    OdpovědětVymazat
  15. [16]: To je dobrý, já jsem pochybovač jen někdy (nevím, podle čeho se to řídí). Taky často věřím ostatním, i cizím, bych mohla povídat, kdybych se za to nestyděla

    OdpovědětVymazat
  16. [17]:[18]: Já si taky většinou všechno ověřuju, ale dělala jsem to v práci (kdyby to tak věděl šéf ), neměla jsem moc času si cokoliv ověřovat a byla jsem z toho "perplex".

    OdpovědětVymazat
  17. Mě to přišlo od známého už minulý týden, taky jsem přemýšlela, jestli to dát "k dobru" v rámci tématu týdne. Ale nechtělo se mi ověřovat pravdivost.

    OdpovědětVymazat
  18. Odkazy v komentářích mi nefungují, ale spokojím se s tím, že se ta zpráva z tvého mailu nezakládá na pravdě. Už jsem si sumírovala rozhořčený komentář a nevěřila vlastním očím.

    OdpovědětVymazat
  19. [20]: Mě to přišlo včera na email do práce, tak jsem to bez jakéhokoliv ověření dala na svůj blog. Dalo by se říci, že jsem šla s kůží na trh.

    OdpovědětVymazat
  20. Teď se dívám podruhé... že by to byla kachna?

    OdpovědětVymazat
  21. [24]: Můžu říct, že mě to taky zvedlo ze židle. Ale neověřila jsem si to, bohužel a udělala ze sebe pitomce. Jak by řekl můj muž: sebepoznání = cesta k moudrosti. Je to kachna. Já si pak na základě komentářů dodatečně ověřila, že je to podvrh. Fotka ale pravá je.

    OdpovědětVymazat
  22. Pokud by to byla pravda ....  Ta holka je možná oběť, ale tatovi by pinďoura měli ufiknout. Tresní zákoník na to platí. Soulož mězi příbuznými je trestný čin. CO se týká jihlavského starosty, ten neměl na vybranou. Pokud bylo stanoveno, že přivítá prvního občánka, musí to udělat i kdyby to bylo Bin Ládínovo dítě. Ale jak jsi uvedla v předchozím mailu - nejspíš je to podvrh. Lidi se baví různě ... někdy dost jednoduše:o)

    OdpovědětVymazat
  23. [26]: Je to fakt podvrh. Ale kdyby to byla pravda, hlasuji pro Tvůj návrh.

    OdpovědětVymazat
  24. Jo, to mi přišlo hned několikrát. Aniž bych to ověřovala, hodila jsem to do koše. jsem vycvičená od svého IT, který je na podobné kolující maily alergický a naučil mě dívat se občas na www.hoax.cz - tam je vždycky TOP10. Faktem je, že kolem téhle kauzy bylo tolik "zvláštností", že by člověka asi ani moc nepřekvapilo, kdyby i tohle byla pravda...no.

    OdpovědětVymazat
  25. Vidím to jako morální povzdech, co všechno taky může projít. Věc se stát může, ale "ocenění"? Taky jsem s tím asi práskla do koše, jenže co jsem drtila mezi zuby bych na blog nedala

    OdpovědětVymazat

MOC DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE ❤❤❤