Mezi moje záliby patří historie, cestování, poznávání nových krajů a fotografování.
Před každou další cestou se snažím získat nějaké informace o místě, které navštívím.
Ráda se proto o své poznatky z cest podělím.

"Půjdu kamkoliv, pokud je to kupředu."
David Livingstone


Vítejte na mém blogu ...

středa 2. února 2011

Dvě upoutávky - AKTUALIZOVÁNO

Nemůžu v žádném případě říci, že jsem nějakým obdivovatelem reklamy. Ale pokud reklama nebo prezentace pomůže dobré věci, jsem pro.


V první řadě bych ráda upozornila na český freeware přehrávač internetových rádií TapinRadio, který přehrává 15 000 stanic z celého světa. Více je na http://www.tapinradio.com.

O jeho existenci jsem neměla tušení a poprvé jsem se o něm dočetla na blogu Davida Bachmanna. Domnívám se, že tahle informace může být užitečná pro mnoho těch, kteří si chtějí třeba stáhnout nějakou dobrou muziku, nebo jen tak v klidu poslouchat.




Druhá moje upoutávka je na akci, která se bude konat v sobotu 19. února na zámku Nový Stránov. Více se dočtete na přiloženém plakátu:
Nepodařilo se mi však plakát zkopírovat celý, takže jen dopisuji:
Vstupné na tuto akci je Kč 100,-, snížené Kč 50,- a v ceně vstupného je i prohlídka zámku s průvodcem.
Nový Stránov se nachází nedaleko obce Jizerní Vtelno 7 km od Mladé Boleslavi. Dostanete se k němu po silnici vedoucí z Mladé Boleslavi na Mělník. Nedaleko je také železniřní stanice Krnsko.
Pro případné zájemce o celý a podstatně lépe vypadající plakát - napište mi do "Zprávy autorovi" , nebo nechte odkaz v komentáři a já ho pošlu ve formátu pdf.
Marketa Lazarová by mohla být zajímavou podívanou.

Doplněno o celý plakát:
K propagaci této akce mě vedou tak trochu osobní důvody. V pořádající skupině historického šermu totiž působí moji rodinní příslušníci. Ráda bych jim zveřejněním plakátu pomohla k větší návštěvnosti na této určitě zajímavé akci. Moc ráda bych to představení také shlédla, ale budeme hlídat holky a já se obávám, že by se s námi pak nemusely chtít vrátit domů a chtěly by zůstat s rodiči na Stránově.

3 komentáře:

MOC DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE ❤❤❤