Mezi moje záliby patří historie, cestování, poznávání nových krajů a fotografování.
Před každou další cestou se snažím získat nějaké informace o místě, které navštívím.
Ráda se proto o své poznatky z cest podělím.

"Půjdu kamkoliv, pokud je to kupředu."
David Livingstone


Vítejte na mém blogu ...

neděle 19. dubna 2020

Jsem bezradná ...

... naštvaná, nakrknutá, otrávená.
Těch synonym by se dalo najít mnohem víc, jen slušnost mi brání je použít. 

Opět mi zmizely fotografie z článku.

Nerozumím tomu, nechápu to. 
Zjistila jsem to včera večer po návratu ze zahrady. Nejprve mi nešla vložit odpověď na komentář, pak jsem si všimla, že ve článku ze Šumavy je pouze jedna fotografie. 
Kde dělám chybu?
Za více než deset let mého blogování na původní adrese se mi to nikdy nestalo. Až tady na blogspotu. 
Vše vytvářím stylem "pokus - omyl". Trvalo mi více než týden, než se mi "povedlo" tento blog zprovoznit a trochu ho upravit k obrazu svému. Klopotně se mi "podařilo" nějak nastavit levou stranu blogu, ale vložit si tam odkazy na oblíbené blogy, už je nad mé schopnosti. 

Loni jsem vážně zvažovala, že s blogováním skončím. Nakonec jsem pokračovala, už jen proto, abych dokončila Italský deník. Nerada odcházím od nedokončené práce, i když někdy mi to trvá. 
V únoru jsem přešla na Blogspot a byla nadšená jednoduchostí, se kterou jdou vkládat do článků fotky. 
Že by ty opakovaně ztracené fotky byly daní za mé nadšení?

Můj počítač žije svým vlastním životem. Sám od sebe změnil přístupové heslo. Všichni známí, se kterými jsem to konzultovala, mi tvrdili, že to není možné. 
Když jsem se obrátila s dotazem a současně s žádostí o pomoc na Microsoft, bylo mi sděleno, že můj počítač pravděpodobně někdo hacknul. Možná to vyzní humorně, ale loni mi přicházela pošta od e-shopu, kde si moje jmenovkyně Alena H. objednala erotické prádlo. Chodily výzvy, abych si zásilku převzala a já vytrvale odepisovala, že jsem si nic podobného neobjednala. Domnívám se, že ve velikosti XL už nemůže být řeč o erotickém prádle. 
Tohle je asi jediná možnost, že jsme nějak propojeny s mou jmenovkyní a že se jí podařilo se nabourat na můj email a heslo, které mám poměrně jednoduché. Co také čekat od blondýny?  Uvažovat o tom, že v počítači žije jakýsi skřítek škodič, je i na mně moc. 
I když, na druhou stranu už mi z karantény pěkně "hrabe". 

Moji milí blogoví přátelé,
budu moc ráda, když mi někdo z vás poradí, či vysvětlí, kde dělám chybu, či co dělám špatně. 
Proč mi mizí z publikovaných článků fotky? 
Setkali jste se někdy s něčím podobným?

Předem moc děkuji za vaše rady
Alena :-D



69 komentářů:

  1. Alenko, nevím, co se to děje, ale já to teď vídám na pár blozích. Místo fotky je značka "zákaz vjezdu.". Stalo se to i na mém blogu, ale po nějaké době se fotky opět načetly. Zkus vydržet, není to tvojí chybou. Jsem zvědavá, jak to bude dál.
    Pa a pěkný večer. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc děkuji. Já tam ty fotky už nahrála znovu. Jsem z tooho otrávená "jako zrní na krysy". Když mi zmizely poprvé, byly v rámečcích jakési minuatury, umístěné v levém horním rohu. Teď se objevil "zákaz vjezdu".
      Děkuji za zprávu a hezký večer. A.:-)

      Vymazat
    2. Zákaz vjezdu, to je trefné označení! :D

      Vymazat
    3. Je to opravdu jako zákaz vjezdu do jednosměrky. Mám jich několik v současné době v posledním březnovém článku. :-D

      Vymazat
  2. Jak jsem ti psal v komentáři k minulému článku, tak to není tvoje chyba a ani chyba nikoho z blogerů. Jedná se o technickou chybu a podle toho co psali na https://support.google.com/blogger/thread/40872736?hl=en o problémech s fotkami vědí a pracují na nápravě. Zatím ale neví,jak dlouho to bude trvat. Teď jsem koukal na své články a některé fotky se mi taky nezobrazují.Přitom ráno to bylo bez problémů.
    Jsem na technické problémy zvyklý z Blog.cz,odkud jsem kvůli tomu odešel. Tady je alespoň dobré to,že se k tomu dokáží postavit čelem a nedělají mrtvého brouka.
    Podle mého čelí Blogspot útoku hackerů,tak jako spousta dalších domén. Nezbývá nám než vydržet a doufat,že to rychle odstraní a budeme moci zase v klidu publikovat.
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patriku, já už napsala odpověď u toho předchozího článku. Přečetla jsem si i odkaz, tedy část a je vidno, že v tom nejsem sama. Fotky zmizely i z dalšího staršího článku, jak jsem se přesvědčila.
      Problémy na Blog.cz mě otrávily natolik, že jsem přešla sem. Fotky mi mizely u jednoho článku opakovaně, teď tam, na rozdíl od jiného jsou.
      Měj hezký den a ještě jednou moc děkuji za odkaz. :-D

      Vymazat
  3. Stalo se mi to hned na začátku, když jsem dorazila na blogspot.
    Ukládám si fotky na Rajče a odtud je vkládám na blog.
    Bohužel jsem musela fotky nahrát znova.
    Tenkrát mi synovec vysvětlil, že byl problém v koncových číslech fotek, které nelícovaly.
    Netuším, zda používáš webhosting, nějaké úložiště jako já. Ale mám to za sebou, naštěstí jen na začátku blogování.
    Tak snad už máš vybráno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, mě se ztrácely fotky několikrát po sobě z jednoho článku. Trpělivě jsem je znovu a znovu nahrávala a říkala si, proč já odešla z původního blogu, když tady jsou také problémy.
      S tím Rajčetem jsi mě inspirovala. Mám tam soubory všech fotek z naší třídy. Správcovala jsem jí na Spolužácích a aby nemusely "holky" hledat, udělala jsem pro ně stránku.
      Své fotky archivuju na dvou externích discích. Raději tuplovaně a to od doby, kdy mi jeden disk klekl a já zaplatila nemalé peníze za obnovu.
      Kéž bys měla pravdu, s tím že mám vybráno. :-D
      Měj hezký den.

      Vymazat
    2. Mám uloženo na Rajčeti a ťukám, mám fotky všechny !!!

      Vymazat
  4. Aleno, mně teď z některých článků fotky zmizely taky :(. Tal budu doufat, že se zase samy vrátí ...
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo, teď už vím, že v tom nejsem sama. Já u toho posledního článku fotky znovu nahrála. Chybí ještě u dalšího, ale na to si budu muset udělat asi trochu víc času. Přiznám se, že jsem z toho zjištění měla včera hodně špatnou náladu.
      Měj hezký den.

      Vymazat
  5. V minulém příspěvku mi také zmizely 3 obrázky. Tak jsem zvědavá, jak to bude dál. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, já ještě chvíli vyčkám. U toho posledního článku jsem je znovu nahrála. S tím dalším počkám, co se bude dít.
      Držme si vzájemně palce, aby seám fotky vrátily a přestalo to zlobit.
      Hezký den A.

      Vymazat
  6. Ano, mě taky fotky včera zmizely, něco už jsem nahrála znova. Počkám, jestli se ten zbytek vrátí.
    Stalo se mi to za taléta poprvé ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, takových, kterým zmizely fotky, asi bude víc. Když se mi to stalo poprvé, prala jsem se na to zkušenějších uživatelek Blogspotu, ale žádná se s ničím podobným nesetkala. Tam mi mizely opakovaně.
      Stejně jako ty ještě vyčkám, do posledního článku jsem je nahrála znovu.
      Hezký den A.

      Vymazat
  7. Alenko, stalo se mi to samé už podruhé, fotky jsem nahrála znovu a funguje to. Neboj, nejsi v tom sama, pevně věřím, že se to brzy vyřeší :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já už vím, že v tom nejsem sama. :-) Což jsem netušila, když jsem článek psala. Chystala jsem se k dalšímu, ale raději ještě chvíli vyčkám, co se bude dít. Do posledního článku jsem fotky nahrála a uvidím, co bude.
      Hezký den A.

      Vymazat
  8. Alenko,to není jenom tvůj problém.Fotky se nezobrazují na více blogách a stalo se to i mně.Čím to je nevím,možná jak lidé tráví více času na internetu je všechno přetížené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, už jsem o něco moudřejší. V odkazu, který mi poslal Frypat (Patrik) jsem se dočetla, že fotky zmizely spoustě lidí, prý někdo Blogspot hacknul. Sítě jsou určitě v této době víc zatížené. Takže vyčkám.
      Měj hezký den. A.

      Vymazat
  9. Alenko, já tedy fotky vidím, pokud jde o minulý příspěvek! Občas se nějaké trable vyskytnou a pak zmizí stejně rychle, jako se objevily. Vydrž!
    Přeji pokud možno hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, já je včera do posledního článku nahrála znovu a až pak jsem napsala tento rozhořčený článek. Takže Šumava je opět vidět. Tedy byla, před chvílí jsem to zkontrolovala a doufám, že opět někam nezmizela.
      Ale dokonale mě to otrávilo, protože u jednoho ze starších článků mi fotky mizely opakovaně.
      Děkuji a měj hezký den. A.

      Vymazat
  10. Alenko, i mně se to stalo a to používám blogger.com, ale pouze u fotek, které nejsou moje. Moje fotky nemizí. Určitě to není tvoje chyba. Měj klidný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, byla jsem víc než deset let na Blog.cz a tam fotky nemizely. Byly tam také problémy a to byl důvod, proč jsem přešla sem. Já jsem typický uživatel a naprostý samouk, co se počítačů týče. Klopotně jsem dala dohromady tenhle blog, ještě by byla potřeba to trochu doladit, ale to vše počká.
      Hezký a pohodový den A.

      Vymazat
  11. Alenko, i mě mizí, počkám.
    Klidný den přeji. J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, už vím, že v to nejsem sama a postižených nás je víc. Do posledního článku jsem fotky nahrála znovu a s těmi dalšími, chybějícími, počkám.
      Měj hezký den A.

      Vymazat
  12. Já jsem tedy zatím nic takového nezaznamenala, tedy v téhle době. Včera jsem hledala jestli jsem psala recenzi na Seznamte se, Joe Black a zjistila jsem, že nemám fotky u starších článků o filmech Alana Rickmana. Ale jen u některých. Nevím jestli se třeba neztratili při přenosu blogu, neřešila jsem to. Pokud je to nějaká chyba na blogu a jsou schopní jí vyřešit, počkám. Ale teď v poslední době se mi asi neztratilo nic, tedy nekontrolovala jsem...jinak tady jdou opravdu fotky skvěle vkládat a není s tím problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, už jsme si na tohle téma psaly, když mi poprvé a pak poněkolikáté mizely fotky. Byla jsem přesvědčená, že dělám něco špatně. Fotky, které sem jsou opravdu skvěle vkládat (na rozdíl od Galerie.cz a pak přenosu na Blog.cz), jsem nahrávala přímo ze souboru v počítači. Až pak jsem udělala kopie v Google a z něj je nahrála. Pak už vydržely.
      Fotky z posledního článku jsem nahrála znovu, u těch dalších, chybějících, také vyčkám, co se bude dít.
      Měj hezký den A.

      Vymazat
  13. Ježíš, neděs mě, já se včera přestěhovala na blogspot. Možná v tom mají prsty hackerové, člověk by se ani nedivil. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Růženko, podle toho, co jsem četla na odkazu, který mi poslal Patrik, se na odstranění chyby pracuje a je podezření na hackery.
      Já ten článek napsala ještě před tím, než jsem si ten odkaz přečetla.
      Doufám, že jsem tě moc nevyděsila a vítej na novém působišti.
      Měj krásný den A.

      Vymazat
  14. Alenko, já jsem na blogspotu už přes 7 let a toto je za tu dobu první problém. Taky mi některé fotky z posledních článků zmizely. Zkusím počkat, jestli se samy od sebe zase neobjeví.
    Mrzí mě, že se problém objevil tak brzy, co jsi se sem přestěhovala. Snad tě to neodradí, protože jinak se tu bloguje dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, jsem tu dva měsíce a kdyby nebylo mizejících fotek, byla bych nadmíru spokojená. Když teď vím, že nejsem sama, komu se to přihodilo, nejsem alespoň namíchnutá sama na sebe. Jinak jsem opravdu nabývala dojmu, že jsem kopyto.
      Také vyčkám, zda se fotky vrátí do posledního březnového článku. Do toho z minulého týdne jsem je včera nahrála znovu.
      ěkuji za podporu a přeji hezký večer A.

      Vymazat
  15. Na Blogu.cz byly teď samé problémy, dneska se to trochu zlepšilo, a proto můžu psát i komentáře. Fotky mi zatím nezmizely, jednou jsem si je smazala vlastní chybou. V galerii jsem vymazala obrázek a ten se mi ztratil i z článku.
    Na palici už jsem občas také, potřebovala bych odjet na pár dní na chatu. Snad se to konečně podaří. Alenko, vydrž ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi, vím to. Stále se vracím na své bývalé působiště, zůstala mi tam spousta blogových kamarádů. Ale vložit v minulých týdnech komentář byl nadlidský výkon. Vůbec se k někomu dostat na jeho blog bylo občas o nervy. Hlásilo to "porucha serveruL a další podobné hlášky.
      Také se mi stalo, že jsem vymazala v Galerii.cz fotky a ony pak zmizely z článku. Bylo to provázané. Tady je to jednodušší, není nutná žádná galerie a fotky lze nahrávat přímo ze souborů a navíc několik najednou. Což je paráda. Tedy byla by, pokud by nemizely. :-D
      My máme výhodu v tom, že máme u domu zahrádku, na které trávíme teď spoustu času.
      Budu ti držet palce, aby ses na chatu dostala co nejdříve. Dcera s rodinou i v karanténě jezdí ob víkend na chatu. Mají jí v CHKO Křivoklátsko a co vím, tak se s většinou sousedů jen zdraví. Jen jedna sousedka je jim bližší, holky se kamarádí s její vnučkou. Ale ta žije někde na Moravě a jezdí k babičce a potažmo na chatu jen o hlavních prázdninách.
      Evi, opatruj se a děkuji. :-D

      Vymazat
    2. Na b.cz se nesmí z galerie mazat cokoli, protože potom se to opravdu ztratí i z článku...

      Vymazat
    3. I já k tomuto poznání kdysi došla. Je to tam provázané. :-D

      Vymazat
  16. Taky mám pryč některé fotky, druhý den zase jiné. Tak ještě vydržím a když tak nahraji znovu. Ale je to opruz.
    Doufám, že tomu bude brzy konec.
    Pevné nervy. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituš, je to k zlosti. Do článku ze Šumavy jsem je v neděli nahrála znovu, u toho dalšího, kde chybí, počkám. Chtěla jsem pokračovat se Šumavou, ale poněkud mě to otrávilo. Místo toho pracuju na zahradě. :-D
      Měj krásné dny. A.

      Vymazat
  17. Tak to snad ne, i tady.. To si nakonec člověk nevybere.. Musím zaklepat, tady na Blogspot jsem problémy ještě nemel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Honzo, bohužel i tady se vyskytl problém. Původně jsem se domnívala, že jsem v tom sama a že dělám něco špatně. Jak je vidět, nejsem v tom zdaleka sama.

      Vymazat
    2. Holt problémy jsou všude, asi je to daň za virtuality. M

      Vymazat
    3. Já si spíš myslím, že v současné době, kdy nejsou děti ve škole a spousta lidí je doma, jsou sítě přetížené. V některých případech za to také mohou hackeři. To, co zvládnou dneska s počítači žáci základních škol, to my už nedohoníme. A když se někaký žáček doma nudí ... :-D

      Vymazat
  18. Musím zaklepat, na Blogspot jsem problémy zatím neměl..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mně už je to podruhé. Tedy u jednoho z článků mi fotky mizely opakovaně.
      Měj hezký den. A.

      Vymazat
  19. Alenko, zatím se mne to nikdy nestalo. Snad se to vyřeší. Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, moc děkuji a také doufám, že se to vyřeší.
      Hezký den A.

      Vymazat
  20. Alenko, já technický antitalent ti neporadím. Pročítala jsem komentáře a jak to tak vidím a čtu problémy menší, či větší jsou všude, takže vydržet. Mě se ztratily fotky mou vinou, vymazala jsem je z galerie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, já jsem na tom stejně. Jsem typický uživatel, bojím se cokoli stahovat a k počítači přistupuji s tím, že je chytřejší než já.
      Tentokrát je nás postižených víc.
      Ten problém který popisuješ znám. Také jsem vyhodila fotky z galerie a zmizely z blogu. Tam to bylo vzájemně provázané. Tady se fotky dají nahrávat rovnou ze souborů v počítači.
      Měj hezký den A.

      Vymazat
  21. Alenko, s tím vám asi moc neporadím. Jak vidím, menší problémy budou asi všude. Mě už taky pěkně dlouho štve systém blogu, ale jakmile jsem se podívala na videa a přečetla si, co a jak tady, asi by to nebylo nic pro mě. :-D Já už totiž - krom jiného, nemůžu delší dobu vložit více obrázků do galerie a z článků mi občas taky mizí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikolko, moc děkuji. Problémy jsou asi oprvadu všude. Já přešla sem poté, co mi Blog.cz hrozil zablokováním. Galerie.cz má určitou kapacitu, já do ní vkládala fotky zmenšené, aby se jich tam vešlo co nejvíc. Dokonce jsem ve finále zmenšovala fotky z počátků mého blogování, kdy jsem je vkládala v plném rozlišení. Na druhou stranu mi samy od sebe na původním blogu nikdy nezmizely.
      Hezký den A.

      Vymazat
    2. Je to nemilé. A fotky znovu nahrát, šlo to? Nebo to dopadlo stejně?
      Smazáním blogu mi taky před pár měsíci hrozili - právě kvůli obrázkům, pak oznámili problém. Ale minulý týden se mi stalo, že nešlo nahrát ani jednotlivé obrázky. Tak s dalším článkem zatím čekám. Ještě jsem nezkoušela, jestli to jde.
      Hezký den i vám.

      Vymazat
    3. Mně obrázky nemizí (zatím), ale najednou mám některé otočené. V Galerii jsou správně, ale
      v článku se otočily. Vypadá to divně, ale nechávám to. Taky proto, že si s tím nevím rady.🤔😔
      Prima den přeji.😊🌞

      Vymazat
    4. Tak to je zvláštní - tohle se mi ještě nestalo. I když, na blog.cz je v poslední době možné snad všechno.
      Hezký den i vám. :-)

      Vymazat
    5. Nikolko, Blog.cz v poslední době neskutečně zlobí. Byl to důvod, proř jsem v únoru přešla sem na Blogspot. Sice mi tzu zmizely fotky, ale proti Blogu je to pohodička. Včera jsem chtěla poslat komentář jedné z blogových dlouholetých kamarádek a dozvěděla jsem se , že mi autor blogu zakázal vkládat komentáře. Dnes totéž, pro změnu u Ruženky v kavárně. Známe se dlouhá léta, ani jedna z nich mi nezablokovala přístup. Možná mě Blog trestá za to, že jsem ho po víc než 10 letech opustila. To myslím samozřejmě v nadsázce. :-D

      Vymazat
    6. Emo, Blog.cž opravdu blbne. Za těch 10 let, které jsem tam byla se mi žádné fotky neotočily. Zmizely mi ty, které jsem odstranila z Galerie. Pak už jsem si na to dávala pozor. Stále se na Blog vracím, zůstala mi tam spousta přátel, ale někdy (dost často), je problém se tam vůbec přihlásit a ještě větší problém je vložit komentář. Pak vypadám jako hulvát, který zapomíná na staré kamarády.
      Nezapomínám, jen se k nim nemůžu dostat.

      Vymazat
    7. Alenko, můj blog bude mít taky brzo deset let. Za tu dobu pamatuju hodně, ale takové, jaké je to teď... Škoda komentovat - tohle nepamatuju. Nevím, čím to, nevím, co mě tam ještě drží. Asi nemám - jak se říká - koule na to, abych s tím sekla, ale napadá mě, čeho se tam ještě dočkám. :-D

      Vymazat
  22. Asi se přidám k dalším, kteří neporadí. Ale něco snad ano, nejdřív bych změnila heslo k emailu. Pak bych zkusila změnit heslo k blogspotu, jestli to jde. Fotky bych nahrála znovu a do původního článku přidala. (Já zatím fotky na blogspotu mám, takže je fakt možné, že se ti do počítače někdo naboural). Ale třeba na blogu, u starších článků, jsem zjistila, že mi některé fotky nebo videa zmizely (u videí předpokládám jejich smazání na youtube, ale fotky?)
    Držím palce, zkusila bych to prostě znovu, s těmi změnami hesel. Hesla si pro jistotu někam napiš, ale ne do počítače, spíš nějaký notýsek, který bys nechávala u počítače.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, já změnila všechna hesla. Jak to přístupové do počítače, tak i u obou emailů. Vždycky je to kovbojka, které heslo kam patří. Dříve jsem ve své lenosti měla jedno, univerzální. :-D
      Fotky jsem zatím nahrála do aktuálnějšího článku, u toho druhého zatím vyčkávám. I když asi se samy od sebe neobjeví.
      Měj hezký den.

      Vymazat
  23. Taky mám na svém záložním blogu spoustu "zákazů vjezdu". Řekl bych, že nezbývá nic jiného než počkat na stabilizaci situace a pak vše nahrát znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petře, ony ty "zákazy vjezdu" jsou na mnoha blozích, jak jsem se už přesvědčila. Ovšem když jsem psala tenhle článek, byla jsem přesvědčená, že jsem znovu něco "zvojtila". Zatím vyčkávám a nabývám přesvědčení, že ty fotky budu muset znovu nahrát.
      Hezký den.

      Vymazat
  24. Tak jak vidím, problémy jsou všude,jak na blogu.cz, tak i tady. Stále jsem nerozhodná, zda opustit blog.cz a jít na blogspot.
    Tak ať to brzy vyřešíš. Bohužel poradit neumím.
    Hanka(bavi-mne-to.blog.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, já Blog.cz opustila kvůli stále se opakujícím problémům. A jak je vidno, nikde to není úplně dokonalé. Tady oceňuji zejména jednoduché vkládání fotek (i když na druhou stranu zmizely). Pro mně je na Blogspotu mnohem těžší zorientovat se v nastavení blogu. Tam tedy dokonale plavu proti proudu. Jsem počítačový samouk a můj styl "pokus-omyl" nějak selhává.
      Měj hezký den.

      Vymazat
  25. Alenko, já se lekla, když o Tebe dorazila zpráva, že jsem si Tě zablokovala. Jé, jak bych mohla, jsem vždy ráda, když si tady zase ěco hezkého přečtu. Ale poradit neumím, bohužel. Ale i já mám, sice drobné, ale problémy. Jsem optimista... Zdravím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Libuško, on ten blog.cz blbne. Něco podobného řešila Kitty, prý musela do administrace blogu a tam to odblokovala.
      Zkusím ještě jednou vložit komentář na tvůj blog a uvidím jak dopadnu. Jsi jedna z prvních blogerek, kterou jsem měla, před těmi deseti lety, tu čest poznat.
      Děkuji za komentář a opatruj se.

      Vymazat
  26. Tak to skutečně vypadá na hacker..

    OdpovědětVymazat
  27. Honzo, určitě ano. Když mi fotky opakovaně mizely poprvé, asi jsem dělala nějakou chybu. Teď v tom nejsem sama, je nás postižených víc.
    Asi se pustím do nahrávání i teěch dalších chybějících.

    OdpovědětVymazat
  28. Virtuální svět je nestabilní.
    Žije si svým vlastním životem.
    Lenin říkával: Učit se, učit se, učit se. Tady platí: Zálohovat, zálohovat, zálohovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, Pavle, máš pravdu. Navíc já tomu virtuálnímu světu moc nerozumím a mám pocit, že počítač je mnohem chytřejší než já.
      Od určité doby zálohuji, zálohuji, zálohuji.
      Jen jsem mementálně zaneprázdněná natolik, že vyčkávám, zda nedojde k nápravě.
      Hezký den

      Vymazat
  29. Mne na blog zase chodi komentare ve forme reklam na podporu potence, kterou opravdu nepotrebuji. ��

    OdpovědětVymazat
  30. Ještě jsem se ani nedíval, jestli těch pár fotek, co jsem nahrála zády se zobrazuje, ale to je právě to, co se.mi tady nelíbí oproti blog.cz. Tam je připojena galerie, kde si mohu fotky řadit, tady vůbec netuším, kam se fotky nahrávají. Mít galerii třeba na rajčeti také pro mne není to pravé ořechové. Pokud totiž chci alba na rajčeti editovat, musím mít stále vše v počítači. Proto stále setrvávám na blog.cz.
    Všude je něco, co nás otráví.

    S tím e-mailem to nemusí být záhada. Ten e-shop mohl použít i adresu s první části shodnou s tvojí (jméno) ale jiná doména za zavináčem. A jelikož uživatelka na e-maily nereagovala, zkusil e-shop jinou (tvoji) doménu. Já jsem takto dostávala korespondenci nějakého tenisového klubu až Jsme společně přišli na to, že jmenovkyně není na seznamu, ale na centrum.cz
    Raději si ale všude dej silnější hesla.

    OdpovědětVymazat

MOC DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE ❤❤❤