Mezi moje záliby patří historie, cestování, poznávání nových krajů a fotografování.
Před každou další cestou se snažím získat nějaké informace o místě, které navštívím.
Ráda se proto o své poznatky z cest podělím.

"Půjdu kamkoliv, pokud je to kupředu."
David Livingstone


Vítejte na mém blogu ...

středa 13. dubna 2022

Velikonoční přání

Moji milí blogoví přátelé a náhodní návštěvníci,

dovolte, abych Vám všem popřála pohodové prožití velikonočních svátků, spolu se zdravím, štěstím a pohodou.

Některým z Vás jsem už toto přání poslala emailem a v obavách, že bych na někoho zapomněla, raději ho prezentuji ještě tady. Zvolila jsem červenou, která znamená lásku a život.

Udělala jsem si pauzu, kterou způsobily nejprve potíže s počítačem a později potíže se mnou. Vše vyústilo v jakousi letargii a dalo by se říci i nechuť cokoliv dělat. Stále se nemohu přinutit sednout ke klávesnici počítače. Čtu si Vaše blogové příspěvky na mobilu, ale bohužel na ně nereaguju. Dokonce i můj muž kroutí nechápavě hlavou a nedávno mi připomněl, že byly doby, kdy jsem u blogu sedávala denně a dokázala prezentovat článek za článkem.... Kdeže loňské sněhy jsou.

Slibuji, že se určitě vrátím.

29 komentářů:

  1. Alenko, to jsem ráda, že jsi opět na blogu. Přeji Ti také krásné velikonoční svátky v pohodě s rodinou.
    Těším se na další Tvoje psaní a cestování. Marie

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Alenko, děkuji ti za krásné přání a i já tobě přeji krásné svátky jara 😊. Hlavně buď zdravá a v pohodě, ono to třeba přijde samo. A když ne, houby se stane, jsou na světě důležitější věci 😉.

    OdpovědětVymazat
  3. Alenko, jsem ráda, že jste něco napsala. Obávala jsem se, že je pořád něco zle. Děkuji za přání k Velikonocům. Trošku pokropit vodičkou, trošku pošlehat nohy a ať jste zdravá celý rok. Přeji hodně sil a pohody. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
  4. Alenko,nejsme náhodou příbuzné,nechci napsat dvojčata.😱Citím se hrozně KO nejen covidem,ale i novým morinbudusem,který mě užírá a znechucuje,je to vše o nechutí tvořit,psát na blog a když už tak jen čtu,občas napíši i komentář,ten z mobilu,počítač má dovolenou. Děti nechápou,manžel se nestačí divit,dělám,že nic,ale už mě to samotnou dost užírá. Zkusme se nakopnout a konečně bude vše "skoro" jak má být. Děkuji za přání a přeji Tobě a všem kolem Tebe pohodu 🍀 a zdraví.

    OdpovědětVymazat
  5. Alenko, děkuji Ti za nádherné přání. Hlavně, že jste oba v pořádku. Já také nesedám denně k počítači a když je hezky, trávím čas raději venku v přírodě. Teď mám počítač nový, od loňských narozenin a i když mi teď běží jako drak, což dříve nebylo, tak k němu zasedám také méně než dřív. Ale myslím si, že to není na škodu. Přeji Ti krásné svátky jara, klid, pohodu a rodinné štěstí a hlavně zdraví, které všichni potřebujeme nejvíc. Měj se moc hezky a hlavně se opatruj.

    OdpovědětVymazat
  6. Alenko, díky za velikonoční přání. Jsem ráda, že jsi v pořádku a až zase bude chuť, ráda přijdu na návštěvu. Také přeji krásné Velikonoce celé rodině. Měj se hezky, pá 🌞

    OdpovědětVymazat
  7. Alenko i tobě pohodové svátky jara. Neboj ta chuť na psaní zase přijde, budu se těšit🥰

    OdpovědětVymazat
  8. Alenko,děkuji za krásné přáničko a přeji i Tobě krásné velikonoční svátky.
    Boj s počítačem svádím pořád.Někdy se nedokážu přinutit.Také si prohlížím většinu blogů ráno na mobilu,ale psát komentáře mi na něm jde těžko.Pořád jsem něčím zaměstnaná,chodím ven se psem,mám tu kámošky,sestru a přes den není na počítač čas.A večer se mi ho už nechce zapínat.
    Jsem hrozná.Tobě přeji,aby se ti vrátila chuť a blog tě zase těšil
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  9. Alenko, hlavně, že jsi dál mezi námi, třeba se chuť být na blogu vrátí. Moc děkuji za přání a my vám oběma přejeme hezké Velikonoce a především pevné zdraví. Posílám moc pozdravů a těším se, až ti naskočí zase chuť nám ukázat, kde jste cestovali. Pa Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  10. Aleno, i já ti přeju krásné velikonoční svátky. Hlavně, že jsi v pořádku. Chuť psát třeba zase přijde.

    OdpovědětVymazat
  11. Alenko, i já ti přeji krásné Velikonoce a moc se těším na tvůj návrat! Helena

    OdpovědětVymazat
  12. Alenko, i já se těším na tvůj návrat. Přeju i já tobě pohodové velikonoční svátky.

    OdpovědětVymazat
  13. A víš že tě chápu? Občas to taky tak mám, a čím dál tím častěji! Což je u mě taky s podivem...... tak klidné velikonoce i Vám!

    OdpovědětVymazat
  14. Alenko, přeji i tobě hezké velikonoční svátky! Jsem ráda že ses opět ozvala na blogu, je nás víc co jsme trochu v letargii ( včetně mě). Třeba nás jaro probudí 😉

    OdpovědětVymazat
  15. Přeji krásné velikonoční svátky a zase hodně chuti k psaní ♥♥

    OdpovědětVymazat
  16. Také přeji krásné a požehnané velikonoční svátky.
    Taky mi blogování nějak vázne. Buď mám honičku a na blog nezbývá čas, nebo na mě sedne únava a nechuť k čemukoliv. Ale jsem ráda, že ses ozvala a jsi v pořádku.

    OdpovědětVymazat
  17. Alenko, zdravím. Jsem ráda, že jsi se ozvala! I táta se mě na Tebe ptal - A co ta paní zahradnice, jak se má? Tak mu řeknu, že paní zahradnice si jen dala pauzu, protože ji potřebovala a že se zase ozve, až bude mít chuť... Hezké Velikonoce přeje Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuji za milé přání a taky přeji krásné svátky. Však se chuť do psaní zase vrátí, všechno má svůj čas :-).

    OdpovědětVymazat
  19. Díky za přání a i já přeji hezké Velikonoce !
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  20. Také děkuji za milé přání a přeji vám hezké velikonoční svátky. 🙂❤

    OdpovědětVymazat
  21. Alenko děkuji za milé přání a Tobě také přeji hlavně klidné a pohodové Velikonoce.

    OdpovědětVymazat
  22. Alenko, také Ti přeji krásné Velikonoce a věřím, že zase najdeš chuť na psaní článků. Vždyť to nemusí být každý den, ale jen tak pro radost a pro potěšení našeho oka. Těším se na Tvé další příspěvky. D.

    OdpovědětVymazat
  23. Alenko, přeji ti také pohodové Velikonoce. Je toho na nás moc, kde jsou ty časy, před deseti nebo dvanácti lety, kdy jsme začínali blogovat, čerstvě jsme nemuseli do práce, byli jsme mladší a zdravější. Přibylo starostí a ubylo sil. O covidových dvou letech a nynější politické situaci nemluvě. Na každém z nás se to nějak podepsalo. Věřím, že u tebe zase bude líp. Kytičky začínají kvést a příroda láká k výletům. Myslím na tebe. Hela

    OdpovědětVymazat
  24. Pohodové prožití svátků velikonočních vinšuji.

    OdpovědětVymazat
  25. Alenko, krásné velikonoční svátky celé rodince!

    OdpovědětVymazat
  26. Přeji co nejpěknější a nejpříjemnější jarní dny. A tu letargii obzvlášť ve vztahu k blogu znám moc dobře, někdy to tak přijde, ale určitě se to zase zlepší. :)

    OdpovědětVymazat
  27. Opět mám zpoždění. Ta vajíčka jsou nádherná. Takže ti přeju krásné jaro :-))

    OdpovědětVymazat
  28. Alenko, zdravím. Zahlédla jsem Tě u Nikolky, jak se máš ? A co Tvoje zahrada ? Opatruj se, posílám pozdrav. Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat

MOC DĚKUJI ZA VAŠE KOMENTÁŘE ❤❤❤